Reklama
 
Blog | Pavel Forst

Nova jako porota, Svoboda jako soudce

Jistě nikomu neunikl případ učitelky, která se nechala se svým osmnáctiletým přítelem natočit při sexuálním aktu. Co na tom, i učitelky ve volném čase souloží.

A že je nějaký patnáctiletý kamarád při tom natočil a výsledné pornovideo nahrál na internet? To by také nikoho zajímat nemuselo. Na internetu je podobných videí spousty. A rozhodně toto video "Teacher with cabinet-maker" by nebylo pro konzumenty podobných videíček nijak zajímavé.

Video v klidu leželo na internetu, občas si jej někdo stáhl, ale pořád bylo z docela anonymní. Jenže případu se chytli naší skvělí moderátoři z lehce bulvární Novy v čele s Josefem Svobodou.

A rázem byla na světě obrovská aféra. Aby ne, když Nova reportáž pojala tak, jak pojala. "V pracovní době učitelka angličtiny, ve volném čase učitelka sexu," začínala reportáž Josefa Svobody, která byla plná mylných a nepotvrzených informací. Reportér učitelku odsoudil za nemorální chování a nemohl pochopit, že ředitel školy neudělí učitelce žadný trest. Prý nijak neporušila zákon. 

A je to pravda. Zase tak moc se nestalo. Učitelka udělala chybu, že se nechala při sexu natáčet třetíí osobou. Chyby však děláme každý a bohužel učitelka, která se vlastně ničím neprovinila, má pošpiněnou pověst i kariéru. A to na několik let svého života – vsadil bych se, že za 10 let v Googlu pod svým jménem najde ještě spoustu materiálů.

Ptám se, zda Nova s Josefem Svobodou, měla takovou reportáž zapotřebí? Co si tom myslíte Vy?

Reklama