Reklama
 
Blog | Pavel Forst

Představení nového magazínu Webzoom.cz

Webzoom.cz je novým magazínem ze světa českého a zahraničního internetu. Sleduje aktuální trendy a zabývá se obory, jenž souvisí s celkovou tvorbou a provozování internetových projektů.

Chtěl bych touto cestou představit nový internetový projekt, který jsme před několika týdny spustili. Jedná se o online magazín Webzoom.cz, který se zabývá děním na českém a zahraničním internetu a také obory, jenž souvisí s komplexní tvorbou a provozování webových stránek.

Možná si spousta z vás řekne, k čemu další magazín o internetu, kterých je v České republice spousta. Webzoom.cz má však jiné ambice, než jen přinášet aktuální zpravodajství ze světa informačních a online technologií. Chceme na webu vytvořit tým redaktorů, kteří znají problematiku tvorby webových stránek, kteří se zajímají o některý z oborů, jenž s tvorbou a provozování webových stránek souvisí. Tím pádem psát spoustu zajímavých článků přímo z praxe doplněnými různými návody a tutoriály jak pro webdesignery, vývojáře, tak internetové obchodníky.

Momentálně je projekt na začátku své cesty a ve spoustě věcech hledáme ideální tvář a určujeme priority, kam chceme tento magazín posouvat. Aktuálně přinášíme z velké části zpravodajství z internetu, online byznysu a nových trendech, které se na internetu udály. Mimo to z velké části mapujeme změny na sociálních sítích a dalšími velkými tématy je online marketing a webdesign.

Reklama

Jak se Vám magazín Webzoom.cz líbí? Myslíte si, že si může podobný projekt na českém trhu najít své místo?